Deze gerechten kunt u naar wens extra aan uw gekozen buffet toevoegen als losse componenten of u stelt aan de hand van deze lijst zelf uw warm buffet samen.
Soepen: (brood)
- Tomatenroomsoep € 4,95
- Rundvleessoep met groenten en vermicelli € 5,45
- Bospaddenstoelen roomsoep € 5,65
- Andere soepen op aanvraag zoals asperges, broccoli, prei, pompoen, bloemkool, courgette./vraag naar de mogelijkheden.
- Soepen per liter, al naar gelang het seizoen, vanaf € 7,95
Vis gerechten:
- Scampi spiesje met knoflookboter en verse kruiden €7,45
- Pasta met zalm in romige basilicumsaus € 7,45
- Zalmsteak met visserssaus € 7,95
Vlees gerechten:
- Gehaktballetjes in tomatensaus € 6,75
- Bief reepjes in champignon-truffelsaus € 7,95
- Kipsaté met satésaus € 7,25
- Kip Pilav in zoet-zure saus € 7,25
- Limburgs zuurvlees (rund) € 7,45
- Varkenshaas in stroganoffsaus € 7,85
- Varkensfilet in paprikaroomsaus € 7,75
- Beenham in honing-mosterdsaus € 7,95
Aardappel/pasta/rijst gerechten:
- Aardappelwedges met provencaalse kruiden en zeezout € 4,25
- Aardappelgratin naturel € 3,95
- Aardappelgratin met courgette & paprika gegratineerd € 4,50
- Penne in kruidenroomsaus € 3,75
- Gemengde groentenrijst € 3,75
- Gebakken aardappelen met uien en peterselie € 4,50
Groente gerechten:
- Grove zuiderse ratatouille met verse kruiden € 4,50
- Gegratineerd witlof met kaassaus uit de oven € 4,95
- Groentenmengeling “vis” broccoli,wortel,bleekselderij en courgette € 4,45
- Groentenmengeling “vlees” Groene boontjes,bloemkool,champignons,paprika € 4,45
Heeft u om welke reden dan ook incidenteel of voor een iets langere periode een kwalitatieve allround chef-kok nodig, dan ben ik voor u of uw bedrijf wellicht de juiste persoon!
Rent a chef!