- 2 voorgerecht
- 1 soep
- 1 warm tussengerecht
- 2 hoofdgerecht
- 3 dessert
*te kiezen uit onderstaande lijst incl. servies en afwas, bediening kosten zijn afhankelijk van de aantallen en duur van evenement!
Voorgerechten: Primi Piatti
- Gerookte zalm met kappertjes, rode ui en citroen.
- Spaanse calamaris salade met mosseltjes, rode peper, knoflook, courgette en paprika.
- Salade met gerookte forel en crème van forel, crème fraiche met limoen.
- Cocktail van rivierkreeftstaartjes met appel, komkommer, rode ui en bieslook, cocktailsaus.
- Bonbon van gerookte zalm met bieslookcrème.
- Varkensfricandeau met Limburgse mosterdsaus en rucola salade.
- Carpaccio van rund met Parmezaanse kaasvlokken, kappertjes, zongedroogde tomaat, olijfolie en balsamico.
- Vitello tonnato met tonijnsaus, rucola en kappertjes.
- Caprese; tomaat mozzarella met basilicumcrème, extra vierge olijfolie en oude balsamico.
- Paté met mesclun salade, gemarineerde rode uien, crème van Limburgse mosterd.
- Cocktail van hoevekip met pasta, courgette, wortel en zachte curry.
Soepen: Zuppe Fumanti
- Oostendse vissoep met garnaaltjes en stukjes kabeljauw.
- Italiaanse tomatensoep met basilicumroom en crostini.
- Spinaziesoep met knoflookcroutons en spekjescrumble.
- Aspergeroomsoep met snippers gerookte zalm en bieslook. (Alleen in seizoen verkrijgbaar)
- Kerrie roomsoep met hoevekip en gehakte peterselie.
- Gazpacho Andaluz; licht pittige koude tomaat-paprikasoep met komkommer en scampi (overheerlijk in het zomerseizoen).
- Paddestoelen roomsoep met champignons en bieslook.
- Rundvleessoep met groenten en vermicelli.
Warme tussengerechten: Piatto Contorni
- Zeebaars filet uit de oven geserveerd op risotto met bosui en gerookte forel, bieslook-vissaus.
- Pakketje van verse zalm en courgette op deegschelpjes met saffraansaus.
- Scampi met zachte knoflook en rode peper in roomsaus met piri-piri.
Hoofdgerechten: Mare e Terra
- Scampi met pasta en kreeftenroomsaus, broccoli en gepofte kerstomaat.
- Kabeljauw uit de oven op risotto met spinazieroomsaus.
- Gebakken zalm met zuiderse groenten, aardappelpuree en visserssaus.
- Varkenshaas medaillon met paprikasaus en gebakken Roseval aardappelwedges.
- Lamsbout rosé gebraden met gestoofde courgette en gegratineerde aardappelen.
- Wildgoulash met gebakken witlof en aardappelgratin (alleen in seizoen verkrijgbaar).
- Gesneden biefstukje van de haas met truffelsaus.
- Gevogelte stroganoff met pasta en broccoli.
- Gebraden eendenborstfilets met gekarameliseerde appel en Portsaus.
- Kalfsmedaillon met champignonroomsaus of pepersaus met gegratineerde aardappelen.
Nagerechten: La Dolce Tentazione
- Bittere chocolademousse met slagroom.
-Verse brownie met room en karamelsaus.
- Tiramisu authentiek.
- Tiramisu van speculaas.
- Panna cotta met ijskoude frambozen compote.
- Crème brullée.
- IJsparfait van framboos of mango (overleg met klant).
- IJsparfait van Vanille met chocoladesaus.
- IJsparfait van Amarettikoekjes met vanillesaus en room.
- Salade van vers fruit.
Heeft u om welke reden dan ook incidenteel of voor een iets langere periode een kwalitatieve allround chef-kok nodig, dan ben ik voor u of uw bedrijf wellicht de juiste persoon!
Rent a chef!